Zpět na seznam
Proč se stát členem Security Experts týmu?

„Náš tým není jen skupina odborníků. Navzájem se v Corpusu všichni známe, vždyť je nás jen něco přes 70 zaměstnanců. Kohokoli na chodbě potkám, tak minimálně vím, jak se jmenuje a v jakém pracuje oddělení.“

Arnošt

Network Security tým
14 let v Corpusu
14 let praxe

Co v Corpusu dělám

V Corpusu se specializuji na firewally a to především od firem Check Point a Palo Alto. Jsem zodpovědný i za vše, co s firewally souvisí, například správa DNS a email serverů. Moje práce zahrnuje rutinní správu prostředí u zákazníků, aktivní rozvoj u vybraných klientů, o které se jako Technical Solutions Architect dlouhodobě starám, a také projektové činnosti jako jsou návrhy firewall konfigurací a politik nebo implementace zařízení

Co mě v Corpusu drží

Příjemná pracovní atmosféra a prostředí - nemáme šílený open space, každý tým má svoji kancelář. Flexibilita pracovní doby a volný styl řízení - každý senior si řídí priority a svůj kalendář sám. Šéf očekává, že odpracujeme co je třeba, ale nechává víceméně na nás kdy a jak. Baví mě variabilita pracovní náplně. Nestane se, že bych dělal nějakou ubíjející rutinní práci. Oblast síťové bezpečnosti se dynamicky vyvíjí, takže se pořád učím nové věci. Zároveň je moje práce hodně pestrá, zahrnuje různá zařízení, projekty i zákazníky.

Jaké je prostředí ve firmě

Náš tým není jen skupina odborníků. Navzájem se v Corpusu všichni známe, vždyť je nás jen něco přes 70 zaměstnanců. Kohokoli na chodbě potkám, tak minimálně vím, jak se jmenuje a v jakém pracuje oddělení. Spoustu lidí je v Corpusu dlouho takže vztahy ve firmě jsou pak o to víc osobní.

Jak vypadá můj typický den

Na Corpusu je pěkné právě to, že nedokážu říci, že bych měl nějaké typické dny. Servisní práce jsou samy o sobě dost rozmanité, a když k tomu přidám rozvojové a projektové aktivity, tak nemám stejné dny ani stejné týdny. K tomu přispívá i fakt, že pracovní činnosti si můžu rozložit tak, jak to vyhovuje mně.